Crystal Endeavor

Ekspedisjonsskipet til Crystal Cruises viser deg nye sider av verden. Og det tar deg dit i all den komforten du kan ønske.

Oversikt

  • Tonnasje: 19 800
  • Lengde: 183 meter
  • Passasjerkapasitet: 200 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 200
  • Byggår: 2020 
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Større og romsligere

Crystal Endeavor har utelukkende suiter om bord, og av disse er 90 Deluxe-suiter, åtte er Penthouse-suiter, mens de to siste er Crystal Penthouse-suiter. Disse to siste er på henholdsvis 95 og 105 kvadratmeter, og velutstyrt med de egne spiserom der din personlige butler kan gjøre siste finish på romservice-maten.

Spisesteder

Velg blant det beste

Størrelsen tatt i betraktning, finnes det knapt noe cruiseskip på havet som kan tilby like mye variasjon til sine gjester som det Crystal Endeavor kan. Hele seks restauranter kan du velge mellom, inkludert spesialrestauranter du kjenner igjen fra andre Crystal Cruises-skip som Umi Uma, Prego og Silk Kitchen & Bar. Du får også tilbudet om en Winemaker's Dinner om bord på Crystal Endeavor.

1

Kvaliteten på utflukter vil kunne tas til et nytt nivå når du blir med et av Crystal Endeavors to åtte-seters helikoptere på en panoramatur til Tierra del Fuego, Geirangerfjorden eller Hokkaido.

2

Fokuset på show inspirert av Broadway og Hollywood tones noe ned til fordel for foredrag i Crystal Cove, Captain's Lounge, Expedition Lounge, Helicopter Lounge og i biblioteket. I tillegg til levende musikk om kveldene, selvsagt.

3

Crystal Endeavor er typegodkjent som Polar Class 6, noe som betyr at det kan bryte noe is og dermed begi seg ut i farvannene rundt både Nord- og Sydpolen. Spektakulære tokt er naturlige deler av ekspedisjonene.

4

Selv om du er på ekspedisjon i røff natur, er det ingen grunn til å la kroppen forvitre: Sett av tid til å gi deg selv både trening og velvære i treningssenteret Crystal Life Fitness og Crystal Life Spa, som begge ligger på dekk 5.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk