VERDENSCRUISE

Den ultimate reisen!

På et verdenscruise får du oppleve mange og varierte destinasjoner på én og samme reise - og du pakker bare ut av kofferten en gang. Du slipper å bytte hotell eller bruke tid på flyplasser, og kan heller bruke tiden din på eksotiske opplevelser jorden rundt.

Det er mulig å starte og avslutte reisen i flere forskjellige havner, og det finnes flere forskjellige typer verdenscruise å velge imellom: Stort eller lite skip? Jorda rundt eller «boomerang»? Praktisk komfort eller overdådig luksus? Et verdenscruise har alt - og vi hjelper deg å velge det som passer deg best!

VERDENSCRUISE I 2022 og 2023

REDERIER SOM TILBYR VERDENSCRUISE

NY BLOGG OM BERØMTE CRUISE MED CUNARD

Du trenger ikke bare drømme om å oppleve fortidens elegante cruise over Atlanterhavet, med damer i vakre aftenkjoler, bell boys i stramme uniformer, afternoon tea og fantastiske ballkvelder med storbandmusikk. De fins ennå!

14 TING Å GJØRE PÅ CUNARD

"Den gangen jeg fikk muligheten til å oppleve å seile med et av verdens mest anerkjente rederier: Cunard. Og ikke nok med det; den seilingen som rederiet er mest kjent for: Nemlig en transatlantisk seiling med selveste Queen Mary 2, fra Southampton til New York."

Blogg fra Carolines transatlantiske seiling

"Tenker du at et transatlantisk cruise høres kjedelig ut? Vel, det inntrykket er du ikke alene om å ha. Jeg tok med meg to bøker og vurderte å kjøpe en tredje. Jeg leste 5 sider. Totalt."

Les bloggen her

Stadig flere rederier tilbyr seilinger jorden rundt - på en og samme reise. Her får man all verdens kulturer tett innpå seg – både på havet og over alle kontinenter. Nysgjerrigheten og lysten på å oppleve hva som finnes bak neste horisont har eksistert i uminnelige tider.