VERDENSCRUISE

Den ultimate reisen!

På et verdenscruise får du oppleve mange og varierte destinasjoner på én og samme reise - og du pakker bare ut av kofferten en gang. Du slipper å bytte hotell eller bruke tid på flyplasser, og kan heller bruke tiden din på eksotiske opplevelser jorden rundt.

Det er mulig å starte og avslutte reisen i flere forskjellige havner, og det finnes flere forskjellige typer verdenscruise å velge imellom: Stort eller lite skip? Jorda rundt eller «boomerang»? Praktisk komfort eller overdådig luksus? Et verdenscruise har alt - og vi hjelper deg å velge det som passer deg best!

VERDENSCRUISE I 2022 og 2023

REDERIER SOM TILBYR VERDENSCRUISE

NY BLOGG OM BERØMTE CRUISE MED CUNARD

Du trenger ikke bare drømme om å oppleve fortidens elegante cruise over Atlanterhavet, med damer i vakre aftenkjoler, bell boys i stramme uniformer, afternoon tea og fantastiske ballkvelder med storbandmusikk. De fins ennå!

14 TING Å GJØRE PÅ CUNARD

"Den gangen jeg fikk muligheten til å oppleve å seile med et av verdens mest anerkjente rederier: Cunard. Og ikke nok med det; den seilingen som rederiet er mest kjent for: Nemlig en transatlantisk seiling med selveste Queen Mary 2, fra Southampton til New York."

Stadig flere rederier tilbyr seilinger jorden rundt - på en og samme reise. Her får man all verdens kulturer tett innpå seg – både på havet og over alle kontinenter. Nysgjerrigheten og lysten på å oppleve hva som finnes bak neste horisont har eksistert i uminnelige tider.