Gratis lugaroppgradering med Azamara

Bestill før 14. juli

Nå har vi et godt tilbud til deg som vil reise på Azamara-cruise - på utvalgte cruise i 2022 og 2023 får du fram til 14. juli gratis oppgradering av lugarkategori.

👉 Det vil si at du kan få Oceanview stateroom (lugar med vindu) for prisen av en Interior stateroom (innvendig lugar). Eller du kan få Balcony stateroom (balkonglugar) for prisen av Oceanview stateroom (lugar med vindu).

I tillegg får du $500 ombordkreditt du kan bruke på blant annet utflukter, spesialrestauranter eller spabehandlinger om bord.

Her er noen forslag til cruise tilbudet gjelder for:

Cruise i Middelhavet

19. november 2022 / 10 netter

Seil fra Athen til Lisboa med stopp på Malta, Sardinia, Sicilia, Cartagena, Malaga og Gibraltar. Her er det altså en nydelig blanding av øyer i Middelhavet med fine byer - og selvsagt det gode liv og den ypperlige servicen om bord i Azamara Journey.

Les mer

Jule- og nyttårscruise i Sør-Afrika

20. desember 2022 / 14 netter
La de førsteklasses kokkene om bord i Azamara Journey lage maten til jule- og nyttårsmiddagen i år og nyt eksotiske farvann i Sør-Afrika! Skipet seiler langs Sør-Afrikas kyst, det blir muligheter for safari, og ved nyttår ligger skipet tre netter i Cape Town, så du får bli god kjent i denne nydelige byen!

Les mer
Dansere karneval Rio de Janeiro, Brasil, Sor-Amerika @
PeopleImages, Getty Images

Cruise med karnevalet i Rio de Janeiro

10. februar / 15 netter

Mange drømmer om å oppleve karnevalet over alle karneval - og på dette cruise kan drømmen gå i oppfyllelse. Azamara Pursuit starter ferden i Buenos Aires og seiler oppover kysten til blant annet Montevideo og Sao Paolo og til Rio de Janeiro. Her er det midt i karnevalet, og skipet ligger to netter her, så du får rikelig med tid til å ta inn begivenhetene! Etter på kan du nyte strendene i Punta del Este i Uruguay før skipet seiler tilbake til Buenos Aires.

Les mer

Kontakt oss

Dette tilbudet gjelder også flere cruise - ta kontakt med oss for å få vite mer om tilbudet. Ring oss på tlf 67 43 02 00 eller send en e-post til [email protected]

Les mer om Azamara