Costa neoRomantica

  • Tonnasje: 57,100
  • Lengde: 220 m
  • Passasjerkapasitet: 1,800
  • Mannskap: 622
  • Byggår/Renovert: 1993 / 2012
  • Registreringsland: Italia
 
Costa Romantica gikk i 2012 gjennom en total renovering og resultatet ble et ”nytt” skip; Costa neoRomantica.

Svenske arkitekter har stått for designet, og resultatet er et sofistikert, moderne og lyst skip helt ulikt de andre skipene i flåten. Dempet belysning, pastellfarger og eksklusive materialer gir en avslappet stemning i det 4.400 m2 store velværesenteret Samsara. Her finnes sauna, thalassoterapibad og treningssenter. Om bord finnes også to basseng, to boblebad, fire restauranter, kasino og teater.

Se dekksplan for Costa neoRomantica her (2015)

Søk & bestill cruise med Costa neoRomantica her.
 

Costa neoCollection

Costa neoRomantica er ett av tre skip som tilhører Costa neoCollection. Neo-konseptet kan oppsummeres med følgende fire stikkord: Mer tidmer fleksibilitet, mer intimitet og mer reising.

De tre neo-skipene; Costa neoRomantica, Costa neoClassica og Costa neoRivierapasser for voksne gjester som ønsker seilinger med lavere tempo. Neo-skipene tilbyr lengre tid ved hver destinasjon, eksklusive utflukter, uformell atmosfære, fleksible spisetider og større grad av personlig service.

Menyene om bord er inspirerte av destinasjonene som besøkes, og gjester kan også være med på å prøvesmake de beste lokale rettene på land. De nøye planlagte og eksklusive ekskursjonene er tilrettelagt for mindre grupper, og gjester kan blant annet bli med på utflukter som fokuserer spesielt på mat og vin - en ypperlig anledning til å prøve tradisjonelle og lokale produkter ved destinasjonen man besøker.

Neo-skipene besøker flere mindre destinasjoner og gjestene har lengre tid til landopplevelser - både på dag- og kveldstid. Neo-skipene gjør også eksklusive stopp innom destinasjoner som er skrevet inn på 
UNESCOs verdensarvliste.

Du kan lese mer om Costa neoCollection på rederiets nettsider her.


 

 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive