Costa neoRiviera


  • Tonnasje: 48,200
  • Lengde: 216,4 m
  • Passasjerkapasitet: 1600 
  • Mannskap: 470
  • Byggår/Renovert: 1999/2005/2013 
  • Registreringsland: Frankrike

Costa neoRiviera er et av de nyeste skipene i Costa Cruises' flåte. NeoRiviera seilte tidligere under Iberocruceros, et rederi som tilhører Carnival-gruppen. Etter å ha blitt overført til Costa Cruises i 2013 gjennomgikk hun en stor renovering, og skipets offentlige rom gjenspeiler nå den franske og italienske rivera.

Om bord på Costa neoRiviera finnes det 624 lugarer hvorav 94 er suiter. Skipet har tre restauranter, seks barer, skjønnhetsavdeling med treningsrom, behandlingrom, sauna og steamrom, tre basseng (inkludert ett barnebasseng), boblebad og flere shoppingsentre. Andre fasiliteter ombord er kasino, teater, diskotek og bibliotek, for å nevne noe.

Costa neoRiviera anbefales for erfarne cruisere som ønsker lengre seilinger og lengre besøk i de mer eksklusive og spesielle havnene. Skipet tilbyr komfortable og personlige seilinger utenfor de vanlige og overfylte rutene.

Se dekksplan for Costa neoRiviera her (2015).

Søk & bestill cruise med Costa neoRiviera her.

 

Costa neoCollection

Costa neoRiviera er ett av tre skip som tilhører Costa neoCollection. Neo-konseptet kan oppsummeres med følgende fire stikkord: Mer tidmer fleksibilitet, mer intimitet og mer reising.

De tre neo-skipene; Costa neoRiviera, neoClassica og Costa neoRomantica, passer for voksne gjester som ønsker seilinger med lavere tempo. Neo-skipene tilbyr lengre tid ved hver destinasjon, eksklusive utflukter, uformell atmosfære, fleksible spisetider og større grad av personlig service.

Menyene om bord er inspirerte av destinasjonene som besøkes, og gjester kan også være med på å prøvesmake de beste lokale rettene på land. De nøye planlagte og eksklusive ekskursjonene er tilrettelagt for mindre grupper, og gjester kan blant annet bli med på utflukter som fokuserer spesielt på mat og vin - en ypperlig anledning til å prøve tradisjonelle og lokale produkter ved destinasjonen man besøker.

Neo-skipene besøker flere mindre destinasjoner og gjestene har lengre tid til landopplevelser - både på dag- og kveldstid. Neo-skipene gjør også eksklusive stopp innom destinasjoner som er skrevet inn på 
UNESCOs verdensarvliste.

Du kan lese mer om Costa neoCollection på rederiets nettsider her.

 

 

E-katalog for 2017 - nov. 2018

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive