Costa neoClassica

  • Tonnasje: 52.926
  • Lengde: 220,6 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.420
  • Mannskap: 610
  • Byggår/renovert: 1992/2001/2014


Costa Classica ble i 2014 gjennomgående renovert og omdøpt til Costa neoClassica. Skipet fremstår i dag som et moderne italiensk skip og inneholder blant annet et stort utvalg offentlige rom samt et atrium som går over flere dekk.

Skipet preges av en behersket eleganske hvor innredningen setter en start for det hele. Glasskulpturer, dansegulv i marmor, liveopptredener, nattklubb på øverste dekk og et teater som er pyntet med mosaikk er bare noe av det du kan glede deg til ved ombordstigning på Costa neoClassica.

Om bord på Costa neoClassica finnes det to restauranter (Tivoli Dining Room og The Trattoria), syv barer, spa- og fitnessenter på hele 1.300 m2, fire boblebad, to svømmebasseng og utendørs joggebane.

Av de totalt 654 lugarene om bord er 10 av disse suiter med egen balkong, 428 av lugarene har havutsikt, 216 er innvendige og seks lugarer er såkalte "singellugarer" forbeholdt én person.

Teateret om bord, Colosseo Show Lounge, går over to dekk og inviterer til underholdende show på kveldstid. Skipet har også eget shoppingområde, Internettområde, diskotek, kasino og bibliotek. 

Se dekksplan for Costa neoClassica her (2015).

Søk & bestill cruise med Costa neoClassica her.


Les om renoveringen av skipet her.

Les om Costa neoClassicas seilingsruter her.


Costa neoCollection

Costa neoClassica er ett av tre skip som tilhører Costa neoCollection. Neo-konseptet kan oppsummeres med følgende fire stikkord: Mer tidmer fleksibilitet, mer intimitet og mer reising.

De tre neo-skipene; Costa neoClassica, Costa neoRiviera og Costa neoRomanticapasser for voksne gjester som ønsker seilinger med lavere tempo. Neo-skipene tilbyr lengre tid ved hver destinasjon, eksklusive utflukter, uformell atmosfære, fleksible spisetider og større grad av personlig service.

Menyene om bord er inspirerte av destinasjonene som besøkes, og gjester kan også være med på å prøvesmake de beste lokale rettene på land. De nøye planlagte og eksklusive ekskursjonene er tilrettelagt for mindre grupper, og gjester kan blant annet bli med på utflukter som fokuserer spesielt på mat og vin - en ypperlig anledning til å prøve tradisjonelle og lokale produkter ved destinasjonen man besøker.

Neo-skipene besøker flere mindre destinasjoner og gjestene har lengre tid til landopplevelser - både på dag- og kveldstid. Neo-skipene gjør også eksklusive stopp innom destinasjoner som er skrevet inn på 
UNESCOs verdensarvliste.

Du kan lese mer om Costa neoCollection på rederiets nettsider her.


 

 


E-katalog for 2017 - nov. 2018

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive