Celebrity Edge

  • Tonnasje: 130.818
  • Lengde: 306 meter
  • Passasjerkapasitet: 2.918 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.377
  • Byggår: 2018
  • Registreringsland: 

Det er nesten 10 år siden Celebrity Cruises lanserte en ny skipsklasse (Celebrity Solstice i 2008), men nå er Celebrity Edge her - det første skipet i den nye skipsklassen Edge!

Se bilder av lugarene/suitene om bord her (PDF).

Celebrity Edge er det første av fire skip i den nye Edge-skipsklassen, og ble sjøsatt høsten 2018. I følge rederiet er Celebrity Edge et "revolusjonerende og banebrytende skip som setter en helt ny standard for fremtidens cruiseindustri". Skipet er på 117.000 bruttotonn og har plass til ca. 2.900 gjester, hvilket gjør de fire Edge-skipene litt større enn rederiets Millennium-klassen og litt mindre enn Solstice-klassen.Mange nyheter i vente

Med ny, unik 3D-teknologi, har Celebrity Cruises designet et av verdens mest avanserte cruiseskip. Edge byr på flere spennende nyheter - blant annet "The Magic Carpet" - en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Funksjon og innhold endres, avhengig av hvilket dekk verandaen benyttes på. På dekk 16 er "The Magic Carpet" en lekker spesialrestaurant med fantastisk utsikt. På dekk 14 er den en forlengelse av bassengområdet, mens den på dekk 5 er en forlengelse av restaurantområdet, som tilbyr utendørs servering for opptil 100 gjester. På nederste dekk (dekk 2) er "The Magic Carpet" en ny plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter ("Edge Launches") gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.

I tillegg har rederiet lansert "Eden" - et oppholdsrom akterut på skipet som vil gå over tre dekk. "Eden" vil bestå av nesten 650 mglass som vender ut mot havet - mer enn noe annet rom til havs! "Eden" tilbyr enestående opplevelser og inntrykk for alle sanser, skriver rederiet i en pressemelding.

 

Balkonger og suiter om bord på Celebrity Edge

Celebrity Edges balkonglugarer er omtrent 25% større enn hos resten av flåten. Skipet harbl.a. Iconic Suite (to stk.) på hele 136 m2, og seks lugarer av typen Edge Villa er også å finne om bord.

Celebrity Edge vil seile i Karibia, med Fort Lauderdale som hjemmehavn.
 


Celebrity Beyond

Våren 2020 ventes det neste skipet i klassen; Celebrity Beyond, før tredje og fjerde skip forventes sjøsatt henholdsvis høsten 2021 og høsten 2022.

Les mer i pressemeldingen fra 13.03.17 her (PDF).

Søk og bestill cruise med Celebrity Edge her. 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive