Carnival Fascination

En seiling på Carnival Fascination er super for alle som liker å tilbringe masse tid i spennende havner.

Underholdning

Lite og kompakt, men med nok å finne på

Carnival Fascination er blant de eldste skipene i rederiets flåte, og storslagne show og casino til tross – den aller beste underholdningen om bord er dine medpassasjerer og de flotte ekskursjonene i havn. Når det er sagt må det nevnes at det alltid er noe å finne på på kveldstid, og skipet har to teatre – Palace Theater og Puttin' on the Ritz. I sistnevnte kan du se stand-up hver eneste kveld, mens de som heller vil være deltakere kan hive seg med på allsangen i pianobaren.

Aktiviteter

Hold deg i form eller bare kos deg i bassenget

Selv for ivrige mosjonister er det ingen grunn til å gå glipp av treningen til sjøs med Carnival Fascination. Her finner du treningsstudio med tredemøller, ellipsemaskiner, sykler og vekter, men også en løpebane hvis du er mer opptatt av å jogge. Dersom det passer bedre å slappe av i vannet, er det aller best å ta turen hit på en av de mange dagene skipet ligger i havn. Skipets basseng blir fort fullt på dager til sjøs, men er desto tynnere befolket når alle gjestene er i land. Boblebadene er like populære på sjødager, men du kan i blant ha dem for deg selv ellers.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

1994

Gjester

2056

Mannskap

920

Dekk

10

Renovert

2017

Lengde

261

m
Størrelse

70367

BT
Hastighet

21

kn

Carnival Fascination

Carnival Fascination er et flytende feriested som er fylt til randen med aktiviteter, underholdning og matopplevelser. Kast deg ut i vannsklier, se liveopptreden og nyt den milelange utsikten fra en solseng ved bassenget.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Carnival Cruises satser mye på underholdning. Her finnes pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.
more
more
sort
more

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.