Carnival Fascination

En seiling på Carnival Fascination er super for alle som liker å tilbringe masse tid i spennende havner.

Underholdning

Lite og kompakt, men med nok å finne på

Carnival Fascination er blant de eldste skipene i rederiets flåte, og storslagne show og casino til tross – den aller beste underholdningen om bord er dine medpassasjerer og de flotte ekskursjonene i havn. Når det er sagt må det nevnes at det alltid er noe å finne på på kveldstid, og skipet har to teatre – Palace Theater og Puttin' on the Ritz. I sistnevnte kan du se stand-up hver eneste kveld, mens de som heller vil være deltakere kan hive seg med på allsangen i pianobaren.

Aktiviteter

Hold deg i form eller bare kos deg i bassenget

Selv for ivrige mosjonister er det ingen grunn til å gå glipp av treningen til sjøs med Carnival Fascination. Her finner du treningsstudio med tredemøller, ellipsemaskiner, sykler og vekter, men også en løpebane hvis du er mer opptatt av å jogge. Dersom det passer bedre å slappe av i vannet, er det aller best å ta turen hit på en av de mange dagene skipet ligger i havn. Skipets basseng blir fort fullt på dager til sjøs, men er desto tynnere befolket når alle gjestene er i land. Boblebadene er like populære på sjødager, men du kan i blant ha dem for deg selv ellers.

Skipsfakta

Sjøsatt1994
Gjester2 056
Mannskap920
Dekk10
Bredde
31
m
Lengde
261
m
Størrelse
70 367
BT
Hastighet
21
kn

Carnival Fascination

Carnival Fascination er et flytende feriested som er fylt til randen med aktiviteter, underholdning og matopplevelser. Kast deg ut i vannsklier, se liveopptreden og nyt den milelange utsikten fra en solseng ved bassenget.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Carnival Cruises satser mye på underholdning. Her finnes pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.

Andre skip