Carnival Elation

Carnival Elation er søsterskipet til Carnival Ecstasy, Carnival Imagination, Carnival Inspiration, Carnival Paradise, Carnival Fantasy og Carnival Fascination.

Aktiviteter

Finn på hva du vil!

Selv om Carnival Elation er blant de eldste skipene i Carnival Cruise Lines flåte, er det mye å finne på om bord. Her er det både minigolf, løpebane og en svømmebasseng å velge mellom. Har du lyst til å ta turen til helsestudio daglig, får du enkelt til dette også. Svømmebassenget kan bli folksomt om du kommer på de travleste tidspunktene, men ellers har du nok av vann å plaske i!

Kultur og foredrag

Lær noe nytt eller bare la deg underholde!

I teatersalen Mikado Lounge gir besetningen om bord på Carnival Elation deg det beste underholdningstilbudet du kunne ønske deg! Nye show hver dag sørger for at du blir underholdt, uansett når du kommer innom. Er du mer opptatt av å gapskratte, kan du ta turen til Punchliner Comedy Club i Cole Porter Club på niende dekk og la deg servere en lang rekke flott stand up-show. Uansett hva slags underholdning duer glad i, finner du det om bord.

Skipsfakta

Sjøsatt1998
Gjester2 056
Mannskap920
Dekk10
Bredde
31
m
Lengde
261
m
Størrelse
70 367
BT
Hastighet
21
kn

Carnival Elation

Carnival Elation er et flytende feriested som er fylt til randen med aktiviteter, underholdning og matopplevelser. Kast deg ut i vannsklier, se liveopptreden og nyt den milelange utsikten fra en solseng ved bassenget.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Carnival Cruises satser mye på underholdning. Her finnes pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.

Andre skip