Carnival Dream

Carnival Dream er søsterskipet til Carnival Magic og Carnival Breeze, som er de største og mest innovative i flåten.

Aktiviteter og fasiliteter

Masse å finne på for deg som liker å være i gang

Carnival Dream har to bassenger, der det minste er bare for voksne. I tillegg kan du dyppe deg i et av de ti boblebadene som finnes rundt omkring – et perfekt sted å slappe av i sola. Liker du andre aktiviteter, kan du velge mellom en løpebane, basket- og volleyballbaner i tillegg til bordtennis ved RedFrog Rum Bar. Kronen på verket er allikevel WaterWorks, badelandet om bord, med vannskliene Twister og Drainpipe, henholdsvis 92 og 32 meter lange.

Kulturinnslag og læring

En miks av underholdning og ny kunnskap

Storsalen om bord i Carnival Dream er teateret Encore, der det stadig skjer nye og spennende ting. På kvelder med show her, fremføres dette to ganger, så du trenger ikke gå glipp av noe. De første dagene til sjøs vil du også kunne få presentert havnene langs den kommende ruten i denne salen, og få god info om hvilke ekskursjoner som tilbys. Rundt omkring på skipet ellers er det alltid noe på gang. «Mr. Hairy Chest»-konkurransen er en veldig popul'r tradisjon, og på Punchliner Comedy Club tilbys det stand-up – både av den stuerene varianten og den litt mer utfordrende.

Mat og drikke

Scarlett og Crimson (dekk 3 / 4) er de to store spisesalene om bord, og her får du mye god mat. På lengre cruise kan det allikevel hende at du vil prøve noe mer, og da kan du for eksempel velge mellom hamburgere, taco, grill, mongolsk, indisk og italiensk. Det meste er inkludert i prisen, men noen må kjøpes utenom. Typisk er dette de beste middagsopplevelsene – Chef's Art Steakhouse og Chef's Table – men også sushi, spesialkaffe og spesialfrokoster.

Carnival Dream er videre spekket med områder der du kan nyte en drink, en sigar eller en smoothie. Enten du vil underholdes eller nyte stillheten og havutsikten, er det et stort spekter av forskjellige barer og lounger der du kan være akkurat så aktiv eller avslappet som du selv vil.

Skipsfakta

  • Lengde:306 meter
  • Bredde:37 meter
  • Størrelse:128251 Tonnasje
  • Hastighet:23 knop
  • Antall gjester:3646
  • Antall dekk:13
  • Antall ansatte:1367 stk
  • Første reise:2009