Carnival Conquest

Carnival Conquest har latt seg inspirere av 1800-tallets franske impresjonistiske malere. Her er det kunst fra akter til baug.

Underholdning

Storslagne show, stand-up og konkurranser

Storsalen om bord i Carnival Conquest er Toulouse-Lautrec lounge, et teater med sitteplass til 1 400 publikummere. Her kan du la deg underholde med show som endres fra dag til dag eller foredrag og omtaler av havnen skipet til en hver tid ligger i. Hvis du vil trimme lattermusklene, er Punchliner Comedy Club breddfull av komikk både for store og små hver eneste dag frem til midnatt. Flere av Carnivals skip arrangerer den tradisjonsrike, vovede og evig populære konkurransen «Mr. Hairy Chest».

Stemning om bord

Fart og moro og masse å finne på

Om bord i Carnival Conquest finner du tre svømmebasseng, i tillegg til fem mindre boblebad. På dekk 11 er Conquest utstyrt med både basket- og volleyballbaner i halv størrelse, og dersom du har lyst til å jogge, er det også en bane å gjøre det på her. Ett dekk opp finner du minigolfbanen med ni utfordrende hull der du kan teste puttekunnskapene dine.

Skipsfakta

Sjøsatt2002
Gjester2 980
Mannskap1 150
Dekk13
Bredde
35
m
Lengde
290
m
Størrelse
110 000
BT
Hastighet
23
kn

Carnival Conquest

Se en dive-in kino på bassengdekket, lek i badelandet og nyt av shower, livemusikk og nattklubb. Det flytende feriestedet Carnival Conquest tilbyr flere fantastiske opplevelser.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Carnival Cruises satser mye på underholdning. Her finnes pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.

Andre skip