Carnival Breeze

Carnival Breeze har plass til over 4 700 passasjerer når det er fullt, så dette er det perfekte stedet å treffe nye venner.

Tilbud til sjøs

Et stort utvalg fasiliteter om bord på Carnival Breeze

Om bord på Carnival Breeze finnes fasiliteter for barn, voksne, de som vil slappe av og de som vil være aktive. Her finnes blant annet minigolf, to svømmebasseng (det ene med strandlinje), vannpark med to sklier, RedFrog Pub (som serverer Carnivals eget øl, Thirsty Red Frog), 3D-kino, eget barneområde på 5 000 m2, et stort utvalg restauranter og barer, spa-avdeling og treningsfasiliteter.

Finn formen

Alltid nye venner og noe som skjer

Et cruise med Carnival Breeze er perfekt for alle som er ute etter fest og moro, massevis av spennende nye aktiviteter og nye bekjentskaper. Regn med å stå litt i kø, ta hensyn til andre og ikke alltid få det akkurat som du vil. Er du allikevel ute etter en rolig plass i solen, finner du dette blant annet på Lanai-dekket eller i de mindre befolkete områdene rundt baugen.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2012

Gjester

3675

Mannskap

1380

Dekk

13

Bredde

37

m
Lengde

306

m
Størrelse

130000

BT
Hastighet

23

kn

Carnival Breeze

Carnival Breeze tilbyr en ferieopplevelse med mye latter, eventyr og fantastiske matopplevelser. Løs et mordmysterium, drikk en cocktail i en av de koselige barene eller ta en forfriskende spa-behandling mens barna har det gøy på barnklubben.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Carnival Cruises satser mye på underholdning. Her finnes pianobar, liveopptredener, musikaler og mye mer.
more
more
sort
more

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.