Britannia

Britannia har alle de ekstra tilbudene og fasilitetene å tilby som du forventer fra et flaggskip av den britiske skolen.

Oversikt

  • Tonnasje: 141 000
  • Lengde: 330 meter
  • Passasjerkapasitet: 3 647 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 350
  • Byggår/Renovert: 2015
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

Steder å sove, jobbe og slappe av.

I tillegg til å være utstyrt med en god del singellugarer, kan Britannia skryte av at samtlige av hennes utvendige lugarer har balkong. Med størrelser helt opp til over 35 kvadratmeter, er lugarene om bord på Britannia først og fremst praktiske. De retter seg spesielt mot gjester som vil oppleve hele skipet.

Spisesteder

Mye god mat å velge mellom.

Med mat fra hele sju restauranter inkludert i prisen – i tillegg til romservice – skal du kunne gå ganske lenge uten å måtte betale for mat. Skulle du allikevel ønske deg noe annet enn den deilige maten i Meridian, Peninsular, Oriental eller de andre gratisrestaurantene, har du mye mer å velge blant.

1

Du vil ikke kjede deg på kveldstid på et cruise med Britannia. Hver eneste kveld vises det tre forestillinger i teatret Headliners, og alt fra tryllekunstnere til det fantastiske musical-ensemblet er klare for å gi deg et show.

2

Liker du å lage mat? Da er The Cookery Club stedet for deg! Alt av forberedelser (og oppvask!) blir gjort for deg, slik at du kan nyte å lære deg noen nye oppskrifter med skipets egne instruktørkokk.

3

Med en stor variasjon i utendørsaktiviteter, føles det sjelden overbefolket noe sted på dekk, kanskje med unntak av de aller fineste sjødagene. Fire svømmebasseng, deriblant ett i voksenavdelingen «The Retreat» på dekk 17.

4

Er det ruskevær på dekk eller du kanskje ønsker deg en stille stund, har Britannia et velutstyrt bibliotek med lesestoff for alle smaker. I tillegg kan skipet lokke med brettspill og bord hvor du kan spille kort med en venn eller flere.