Black Watch

MS Black Watch har både det intime og sofistikerte over seg, slik de fleste cruiseskip var kjent for i svunne tider.

Oversikt

  • Tonnasje: 28 613
  • Lengde: 205 meter
  • Passasjerkapasitet: 799
  • Mannskap: 330
  • Byggår/Renovert: 1972/2016
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Lett å se hvorfor mange kommer tilbake gang på gang

Alle de forskjellige lugartypene om bord på Black Watch har det til felles at de er smakfullt innredet, praktiske i bruk og kan lokke med noen smarte løsninger for å gjøre seilingen mer behagelig. Mengden kategorier blant lugarene gjør det også forholdsvis lett å finne den typen innkvartering som er helt riktig for deg.

Spisesteder

Bare det beste er godt nok

De to hovedrestaurantene heter Glentanar og Brigadoon. Her serveres frokost, lunsj og middag, og samtlige måltider er inkludert i prisen. Føler du for å ha en litt mer eksklusiv matopplevelse, kan du velge mellom fire spisesteder som alle tar noe ekstra for maten. Vi anbefaler The Black Watch Room for skipets beste biffer!

1

Legg den spesielle anledningen til Black Watch! Kanskje du vil overraske noen du er ekstra glade i med å feire en rund dag på cruise eller kanskje dere til og med vil gjenta bryllupsløftene i fantastiske omgivelser.

2

Atlantis Spa er navet i velværehjulet på Black Watch, og her kan du hengi deg til de deiligste spabehandlinger. Men du kan også få mer normal velvære som en hårklipp eller neglebehandling

3

Teatret om bord på Black Watch heter Neptune Lounge, og her får du daglig stilt tørsten etter storslagne show, gjenkjennelige klassikere og blendende produksjoner. Etter forestilling, spiller gjerne orkesteret opp til dans også!

4

Mengden aktiviteter du kan ta deg til på Black Watch er inmponerende. Golf, darts, quoits, shuffleboard og quiz er bare noen av de mest vanlige tingene du kan gjøre for å få tiden til å gå på sjødager.