Balmoral

Stort nok til å gi deg den ekte cruiseskipfølelsen, men lite nok til å komme til å små, bortgjemte havner. Balmoral bærer navnet med stolthet.

Oversikt

  • Tonnasje: 43 537
  • Lengde: 218 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 350 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 510
  • Byggår/Renovert: 1988/2017
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Flere typer suiter enn det som er vanlig

Balmoral er utstyrt med et stort antall forskjellige lugarer, og du skal klare å finne en type som passer deg perfekt. En ting som er ganske unikt om bord, er suiter som er tilpasset singelreisende. Ellers er balkonglugarene i mindretall på Balmoral, noe som betyr at du kanskje tilbringer litt mer tid på dekk.

Spisesteder

Mye er inkludert, litt ekstra er rimelig.

Alle måltider kan inntas fra en buffet, mens både frokost, lunsj, ettermiddagste og middag også serveres à la carte. For mange – særlig engelske gjester, som det er en hel del av – er ettermiddagsteen det viktigste måltidet. Dette serveres i kjent stil, med kelnere som er ekstra formelt kledd, selv om ikke du trenger å være det.

1

Velværetilbudet om bord er ypperlig, enten du vil trene (lurt hvis du er glad i smake deg gjennom hele buffeten), bli massert eller kanskje få deg en hårklipp. Det meste foregår i spaavdelingen Atlantis på Highland-dekket.

2

Underholdning er aldri i manko på Balmoral, og det serveres alt fra stand-up og musikk til teater og film hver eneste kveld. Liker du å svinge deg, er det bare å vente til forestillingen er over, da spiller orkesteret opp til dans.

3

Aktivitetsprogrammet på Balmoral er omfattende, og langt på vei de fleste aktivitetene er inkludert i prisen. Spaserturer på dekk, bordtennis og pilates, foredrag om alt mellom himmel og hav, håndarbeid eller bingo er alt tilgjengelig.

4

Shoppingmulighetene på Balmoral er forholdsvis gode. Dersom du ønsker å ta med noe flott hjem til en spesiell person som kanskje ikke kunne bli med eller bare vil gjøre unna litt gavehandling finner du mye fint på Balmoral.