Azura

Azura er stort og flott, men allikevel lett å bli kjent med på et ukelangt cruise.

Oversikt

  • Tonnasje: 115 000
  • Lengde: 290 meter
  • Passasjerkapasitet: 3 096 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 200
  • Byggår/Renovert: 2010

Lugarer

Føl deg som hjemme til sjøs.

Azura har et stort utvalg av lugarer du kan velge mellom, helt fra de enkleste og billigste singellugarene til de mest overdådige og imponerende suitene – på størrelse med en luftig leilighet. I de større lugarene er det også mange ekstra tjenester som er følger med i prisen – kontakt oss for de siste tilbudene.

Spisesteder

Mye godt å velge mellom.

I tillegg til à la carte-mulighetene du får i hovedrestauranten Meridian – med sine to ekstraavdelinger Peninsular og Oriental – kan du også finne nye favoritter fra buffeten i restaurantene Verona og Venezia på dekk 15, som lokker med mye lekkert nesten kontinuerlig gjennom døgnet. Perfekt for alle som finner seg en skikkelig favoritt!

1

P&O tar deg med på cruise i Karibien som byr på langt mer enn bare strandliv – selv om vi også elsker det! Med utfluktene du kan delta i i de mange havnene, er det både historie, kultur og shopping.

2

Det er mye mer mat om bord på Azura, og selv om noe koster litt ekstra, får du både romservice og pizza ved bassenget inkludert i prisen du betaler. Noe alkoholfri drikke er også inkludert.

3

Med plass til rundt 900 publikummere og to forestillinger hver kveld, er Playhouse Theatre stedet å gå hvis du vil bli underholdt. Musikken er spesielt fremhevet i show som omhandler popmusikkens forskjellige æraer.

4

Hvis du ønsker å ta vare på kroppen (og for å være helt ærelig, hvem vil vel ikke det?) mens du er på cruise i Europa, har Azura en rekke fasiliteter å stille opp med for å hjelpe deg med å holde formen til sjøs.