Azamara Quest


  • Tonnasje: 30 277

  • Lengde: 180 meter

  • Passasjerkapasitet: 686 (basert på to personer i hver lugar)

  • Mannskap: 408

  • Byggår/Renovert: 2000/2007/2016

  • Registreringsland: Malta

 
Skipet ble bygget for Renaissance Cruises som "R Seven" i 2000. I 2003 ble hun chartret av Delphin Seereisens og seilte under navnet "Delphin Renaissance". I 2006 ble hun solgt til Pullmantour Cruises og omdøpt "Blue Moon". I 2007 ble hun en del av Azamaras flåte og det nye navnet ble "Azamara Quest".

Om bord kan du velge mellom å spise i skipets hovedrestaurant, i buffétrestauranten eller i en av de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Her er det ingen faste bordsettinger og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og husets viner er inkludert til lunsj og middag i cruisets pris. Alkoholfrie drikkevarer er også inkludert gjennom hele cruiset.

Om kvelden er det et variert underholdningstilbud med musikk, dans og ulike show. Du kan prøve lykken på kasinoet eller slappe av i en av barene. På dagtid holdes foredrag om ulike temaer og det arrangeres kurs. Skipet har også et flott spa med et variert behandlingstilbud. Det finnes også treningsstudio, basseng og boblebad om bord.

Skipene ble renovert i 2016
Både Azamara Quest og Azamara Journey ble gjennomgående renovert og modernisert i 2016. Azamara Journey ble oppgradert i januar (på Bahamas) mens Quest ble renovert i april (i Singapore). Les mer om renoveringen her.

Les om suitene om bord Azamara Quest her (2015).

Se dekksplan for Azamara Quest her 2018-19.

Se dekksplan for Azamara Quest fom 2020 her. 

Søk og bestill cruise med Azamara Quest her.

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive