ELEGANT OG PERSONLIG Lengre stopp i havnene | Drikke inkludert i prisen | Unike utflukter

Cruise med Azamara

Cruiseskip ved kyst og by

Med mottoet 'You'll love where we take you' er Azamara en stødig favoritt som alltid leverer.

Rederiet er meget reisemålsfokusert, med lengre opphold i havnene, noe som både gir deg mer tid til å utforske stedene, samt lar deg nyte det lokale nattelivet.

Azamara vil være et godt alternativ dersom du er ute etter et elegant cruise som tilbyr utmerket mat og service.

Utvalgte cruise

Hvorfor velge et cruise med Azamara?

Du er i fokus

Her satses det høyt på fantastiske mat- og drikkeopplevelser, og mannskapets servicenivå er minst like høyt. Dessuten er rederiets utflukter også i en klasse for seg.

Enten du vil se Antarktis, Japan, Middelhavet eller andre flotte reisemål verden rundt – vil du garantert finne cruiset som passer deg.

Alt av fasiliteter

Enten du er sulten, har klart å få en flekk på favorittblusen eller vil se et herlig show finner du løsningen om bord.

Skipene til Azamara er som skapt for deg som liker å bli bedre kjent med omgivelsene og medpassasjerene. Størrelsen på de skipene til tross: her finner du alle fasiliteter du trenger, fra klesvaskeri til cabaret.

Siden Azamara tilbyr seilinger over nesten hele verden, er det viktig å kunne tilby alt som trengs enten man er i Middelhavet eller på reise rundt Japan. Dette har de perfeksjonert om bord på Pursuit, Journey og Quest, slik at du alltid har tilgang til det du trenger på cruise.

Sitt ved kapteinens bord, eller slapp av i snackbaren

Azamaras skip er alle rangert med fire stjerner, men det betyr ikke at du ikke finner en uformell og ledig stemning om bord når du ønsker det. Selvfølgelig er det deilig å kle seg opp til en bedre middag, og dette setter en typisk gjest hos Azamara Club Cruises pris på.

Allikevel er det ingen steder om bord som har strenge kleskoder, så her gjelder det bare å finne noe i skapet som passer deg. Er du med på cruise i antarktiske farvann, lønner det seg selvsagt å pakke en lue!

Skip tilrettelagt for ekte avkobling

Interiøret om bord på Azamaras skip er designet med fokus på best mulig plassutnyttelse for den enkelte passasjer. Det betyr romslige lugarer og mindre fokus på shopping og diskoteker. Det er satt fokus på smakfull innredning, slik at du som passasjer nesten får følelsen av å være på et lite, avsidesliggende hotell på landsbygda i Frankrike eller Skottland. Azamara er også kjent for sitt gode utvalg av premium-drikkevarer og en besetning som virkelig kan sakene sine.