Aurora

Mellomstort skip spesialbygget for P&O Cruises. Hun er utformet som et klassisk havgående fartøy og ideell for verdenscruise.

Oversikt

  • Tonnasje: 76 000
  • Lengde: 270 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 870 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 850
  • Byggår/Renovert: 2000/2015
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

Velkommen hjem!

De ti forskjellige kategoriene på lugarer om bord på Aurora gir deg muligheten til å velge akkurat den typen innlosjering som passer deg. Fra praktiske singellugarer til dekadente suiter og alt imellom, om bord på Aurora kan du slå deg til ro i rom som er fra 12 til over 50 kvadratmeter store. Suitene kommer også med egen butler!

Spisesteder

Velkommen til bords!

Alle skipene i P&Os flåte har et godt utvalg av restauranter – både med mat som er inkludert i prisen og mat som koster litt ekstra. Uansett hvor lenge ditt cruise med Aurora varer, vil du rekke å prøve deg på flere av tilbudene. Den største av restaurantene – Medina – lar deg sitte sammen med noen eller vente på et bord for to.

1

Fra et tidligere liv som familievennlig skip, har Aurora blitt forvandlet til et «adults only»-skip. Her er det ingen barneklubber, krevende småbarnsfamilier og buffeter overfylt med enkle retter rettet mot småbarn.

2

Et P&O-cruise er tilpasset europeiske vaner og behov i langt større grad enn amerikanske. Derfor vil du oppdage at det er mye opp til deg hva du ønsker å kjøpe av tilvalg, og langt fra alt er inkludert i prisen.

3

Bare det at Aurora er kun for voksne, hindrer henne ikke i å ha både barnlige og lekne tilbud om bord: På dagtid arrangeres det mange typer sport og spill på dekk, mens kveldene kan gi deg mange muligheter til å danse.

4

Sørg for å holde deg i aktivitet mens du er på cruise! På et cruise med Aurora har du muligheter både i vann og på dekk, med tre store og flere mindre bassenger. Eller så kan du få opp pulsen med et av de mange treningsoppleggene.