EKSOTISKE DESTINASJONER MED HURTIGRUTEN

Bli med til Svalbard, Grønland, Island eller Antarktis med Hurtigruten!

Har du sett Pingvinenes marsj? Eller fulgte du med på Svalbard minutt for minutt på NRK2? Her kan du lese mer om reiser i Arktis og Antarktis, samt lese bloggen til Anne som seilte rundt Spitsbergen rundt i sommer. Send oss en forespørsel så hjelper vi med å finne den destinasjonen som passer deg best!

Fra kr 11 476!

Spitsbergen og isbjørn - et arktisk eventyr

Dette eventyrlige cruiset om bord på MS Spitsbergen er den ultimate Spitsbergen-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs mens vi seiler langs vestkysten av Spitsbergen. Vi utforsker vakre isbreer og fjorder, og studerer det rike dyrelivet. Hvis vi er heldige ser vi selve kongen av Arktis – isbjørnen.

SEND OSS EN FORESPØRSEL
right

SVALBARD MINUTT FOR MINUTT

Fulgte du med på Svalbard minutt for minutt på NRK2? Vi fulgte med! Og Anne har skrevet en blogg om turen sin rundt Svalbard, som du kan lese om lenger ned.

Svalbard byr på uforglemmelig villmark. Her kommer du tett på isbreer, fjordene, dramatiske nasjonalparker, vill natur og rikt dyreliv; hvaler, polarrev, et vell av fuglearter og selve kongen på Svalbard – isbjørnen. De nye ekspedisjonscruisene til Hurtigruten er skapt med bærekraft som en prioritet. Du kan også ta del i strandopprydding og få en dypere forståelse for Svalbards økosystem.

Bli med på en 10-dagers seilas rundt Spitsbergen i 2020 eller 2021, pris fra kr 57 900,- per person i dobbellugar.

SEND EN FORESPØRSEL
right

I HJERTET AV GRØNLAND

Isolert skjønnhet og unike kulturopplevelser på Grønland. Opplev det vakre landskapet, fantastiske isfjell, fjorder og det rike dyrelivet. Bli kjent med kulturtradisjoner, møt de fascinerende inuittene, og besøk deres fargerike bosetninger.

2020-avganger: 8. juli, 23. juli, 7. august, 22. august.
2021-avganger: 24. juni, 9. juli, 24. juli, 8., august.
Denne 16-dagers ekspedisjonen starter og slutter på Island.
Pris fra kr 54 999,- per person.

SEND EN FORESPØRSEL
right

ANTARKTIS - TILBUD PÅ SINGELLUGAR

Bli med på unike eventyr med Hurtigruten i Antarktis. Besøk de mest unike og avsidesliggende stedene i hele verden. Her har få vært. Hver dag utforsker vi isdekte villmarksområder på daglige landinger, vi kommer tett på dyrelivet, pingviner, hvaler og seler, i deres naturlige habitat. Og om du har lyst til å utfordre deg litt ekstra, kan du bli med på kajakktur eller sove en natt ute i telt i Antarktis! Det er noe å fortelle om hjemme!

Roald Amundsen 04.11.20 og 20.11.20, 18 dager fra kr 80 099,- per person i dobbellugar. MS Nansen 21.10.2020, 19 dager fra kr 83 399,- per person i dobbellugar.

SEND EN FORESPØRSEL
right

MYSTISKE ISLAND

Mystiske Island byr på dramatisk natur, historie og dyreliv. Opplev dette sagnomsuste landet, med det vulkanske landskapet, fossefall, isbreer og sjarmerende småbyer. Med Hurtigruten kan du seile rundt hele Island!

Vi har 9-12 dagers turer i 2020 og 2021. Du kan enten starte reisen din i Norge og bli med på overfarten eller starte og avslutte reisen din på Island. Pris fra kr 27 990,-

SEND EN FORESPØRSEL
right

Priseksemplene kan forandre seg. Kontakt oss så hjelper vi deg! Telefon 67 43 02 00 eller [email protected]

NY BLOGG: FORELSKET I ISBJØRN OG PINGVINER

Anne har vært hele tre ganger i Antarktis. Hvorfor? Fordi hun forelsket seg i pingviner! Så flyttet hun til Arktis, det var tross alt litt nærmere moderlandet enn den sydlige halvkule. Der reiste hun Spitsbergen rundt både med cruiseskip og på snøscooter.

Den siste turen gikk Spitsbergen rundt. Les mer i bloggen!

LES HELE BLOGGEN
right

HURTIGRUTEN LANGS NORSKEKYSTEN

Her kan du lese mer om Hurtigruten sine reiser langs norskekysten. Med avreiser hver dag hele året, fra 34 forskjellige havner, er det enkelt å finne en tur som passer deg.

LES MER OM VÅRE ANBEFALINGER OG TILBUD HER
right