Arcadia

Nyt livet om bord, i en atmosfære som dreier seg om voksnes behov og ønsker.

Oversikt

  • Tonnasje: 83 500
  • Lengde: 285 meter
  • Passasjerkapasitet: 2 016 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 880
  • Byggår/Renovert: 2005/2008
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

Smart og smakfullt uansett størrelse

Med fem kategorier og mye variasjon i størrelser, er du garantert å finne en lugar som er riktig for deg. Snakk med våre cruiseeksperter for de beste tipsene, størrelsen er ikke alltid den beste pekepinn på lugarenes innhold. Når det er sagt, hva med en 70 kvadratmeters suite?

Spisesteder

Mat og drikke slik du vil ha det

Utvalget av mat om bord på Arcadia er godt, selv om antallet restauranter med mat som er inkludert i billetten din kanskje kan virke lite. Da er det godt å vite at du kan supplere med et besøk til en av de betalte spisestedene om bord – Ocean Grill lokker med sjømat og kjøtt, mens Sindhu har deilige indiske retter.

1

Det er aldri kjedelig om bord på Arcadia! Underholdning i teatret omfatter to forestillinger hver kveld, og det samme gjelder filmvisning i The Globe. Den mindre kinoen Screening Room viser film nesten hele dagen.

2

Arcadia har to bassengområder, der Aquarius-bassenget akter på dekk 9 er det med mest aktivitet. Neptune-bassenget som ligger midtskips på samme dekk er langt mere avslappet, og passer perfekt for late dager.

3

Skulle du føle på behovet for enda mer rolig avkobling, har Arcadia et velutstyrt bibliotek og kunstgalleri. Ikke bare er utvalget av bøker godt, men de mange mulighetene til å sitte og ligge mens du leser gjør det til et herlig fristed.

4

De mange barene og pubene omkring på skipet reflekterer den britiske mentaliteten og deres glede over å møtes sosialt over god drikke og en god samtale. Kjøp en drikkepakke, så slipper du overraskelser!