Hvorfor bestille cruise hos oss?

Fakarava, Fransk Polynesia © Getty Images

Hvorfor velge cruise?

*Du får mye for pengene fordi så mye er inkludert i cruiseprisen! Helpensjon er inkludert i prisen hos alle rederier. Hos enkelte rederier er også drikke, romservice, utflukter, etc. inkludert.
*Det er enkelt å sette opp reisebudsjett fordi så mye er inkludert i cruiseprisen.
*Du opplever en høy grad av komfort.
*Du pakker ut av kofferten én gang og våkner opp til spennende nye steder nesten hver dag.
*Du kan fint kombinere cruise med landbasert ferie.
*Cruise er allsidig, og vi kan hjelpe med å finne et perfekt cruise som passer deg.
*Du kan oppleve eksotiske og fremmede destinasjoner i trygge rammer om bord på et skip.
*Du rekker å se mye i løpet av kort tid.

Store og små grupper

Stadig flere bedrifter, klubber og foreninger ser fordelene i å arrangere sine samlinger på et cruiseskip. Rederiene tilpasser seg denne utviklingen og tilbyr korte seilinger fra to – tre dager og oppover.

Cruisespesialisten Cruise.no anbefaler at en cruiserådgiver deltar i hele prosessen, slik at rammebetingelser, budsjett og forventninger kan avklares allerede i planleggingsmøtet. Vi har nærmere 200 skip i vår portefølje og derfor er valget av skipstype, seilingsrute, fasiliteter, program, profilering og innhold svært viktig for å sikre et vellykket arrangement. Dette er mulighetens marked med stor spennvidde – med korte og effektive cruise fra for eksempel Barcelona, Venezia og Dubai med direktefly, alternativt fra én av 34 havner på kysten som anløpes av Hurtigruten. Dersom man har mer tid til rådighet så finnes det nærmest ingen begrensninger.

Et arrangement om bord på et cruiseskip kan stimulere deltagerne og gi ny energi med faglig og sosialt samhold. Nye omgivelser om bord på et cruiseskip kan være et godt alternativ til det klassiske høyfjellshotellet eller kurs- og konferansehotellet. Og vi garanterer minnerike opplevelser – som igjen kommer din bedrift, klubb eller forening til gode.

I vår cruiseportal, på forsiden, får du Nordens største utvalg av cruise online, men vi gir også kundeservice på den gode, gammeldagse måten, hvor ekte mennesker tar telefonen og våre kunder får råd og hjelp.

Vi er online med de største rederiene, slik at vi har det beste verktøyet for å finne din drømmereise.

God service er en av grunnene til at Cruise.no har fornøyde kunder.

Kontakt oss

Hva kan du forvente av oss?

 • Kreativitet
  Vi har ingen kjede- eller eiertilknytning som styrer eller påvirker våre valg av cruiserederi eller reiseleverandører. Dermed står vi helt fritt til å kunne skreddersy fleksible reiseløsninger.
 • Kvalitetsbevissthet
  Vårt mål er ikke å utfordre de største – vi skal utfordre de beste. Vi velger våre samarbeidspartnere med omhu. Du skal oppleve kvalitet i alle ledd, fra din første henvendelse, til reisen er gjennomført. Hvis du trenger hjelp på reisen, skal vi være der for deg - som en ansvarlig partner og ditt førstevalg.
 • Kompetanse
  Vi sitter tett på alle rederier og kunder hver dag. Vi sitter inne med førstehåndskunnskap og informasjon som gir våre kunder merverdi. I tillegg til lang erfaring holder vi oss oppdatert ved å delta på studieturer og kurs hos rederiene.
 • Konkurransedyktighet
  Vi står fritt til å velge de produktet som passer deg som kunde best. Vi har Nordens største utvalg av cruise på nett, der du enkelt kan sammenligne aktuelle tilbud blant våre rederier og finne det tilbudet som passer for deg.
 • Valgfrihet
  Når du reiser med Cruise.no bestemmer du selv hvordan ferien din skal være. Du bestemmer selv hvor du skal reise, hvordan du vil reise og hvor du skal bo. Vi er din rådgiver på veien – fra drømmene til minnene.
 • Kunnskap
  Med lang erfaring kombinert med bredde- og dybdekunnskap vil vi legge til rette på beste måte. Vi garanterer at våre samarbeidende cruiserederier og reiseleverandører er kvalitetssikret og godkjent. Vårt salgsteam har dokumentert kompetanse med diplomer fra rederiene – på opplæring, kurs og studieturer. Vi tilbyr også flybilletter, leiebil, utflukter, transfer eller hotell til avtalt og riktig pris.

God tur