Alt om cruise

La oss hjelpe deg med å finne din drømmereise!

Vi representerer alle ledende cruiserederier og vet hvilke skip som passer til anledningen. Stadig flere bedrifter, klubber og foreninger ser fordelene i å arrangere sine samlinger på et cruiseskip. Rederiene tilpasser seg denne utviklingen og tilbyr korte seilinger fra to – tre dager og oppover.

Cruisespesialisten Cruise.no anbefaler at en cruiserådgiver deltar i hele prosessen, slik at rammebetingelser, budsjett og forventninger kan avklares allerede i planleggingsmøtet. Vi har nærmere 200 skip i vår portefølje og derfor er valget av skipstype, seilingsrute, fasiliteter, program, profilering og innhold svært viktig for å sikre et vellykket arrangement. Dette er mulighetens marked med stor spennvidde – med korte og effektive cruise fra for eksempel Barcelona, Venezia og Dubai med direktefly, alternativt fra én av 34 havner på kysten som anløpes av Hurtigruten. Dersom man har mer tid til rådighet så finnes det nærmest ingen begrensninger.        

Vår påstand er at et arrangement om bord på et cruiseskip vil stimulere deltagerne og gi ny energi med faglig og sosialt samhold. Nye omgivelser om bord på et cruiseskip kan være et godt alternativ til det klassiske høyfjellshotellet eller kurs- og konferansehotellet. Og vi garanterer minnerike opplevelser  – som igjen kommer din bedrift, klubb eller forening til gode.

Gode grunner til å velge ferie på cruise:

  • Du får mye for pengene fordi så mye er inkludert i cruiseprisen (helpensjon i valgt lugar/suite er inkludert i prisen hos alle rederier. Hos enkelte rederier har også drikke, romservice, utflukter, etc. også inkludert).
  • Det er enkelt å sette opp reisebudsjett fordi så mye er inkludert i cruiseprisen.
  • Du opplever en høy grad av komfort.
  • Du pakker ut av kofferten én gang og våkner opp til spennende nye steder nesten hver dag.
  • Du kan fint kombinere cruise med landbasert ferie.
  • Cruise er allsidig, og vi kan hjelpe med å finne et perfekt cruise som passer deg.
  • Du kan oppleve eksotiske og fremmede destinasjoner i trygge rammer om bord på et skip.
  • Du rekker å se mye i løpet av kort tid.