For alle som setter pris på The Mediterranean way of life, er MSC Cruises rederiet å bli kjent med. Vi nyter deilige dager i Nord-Europa, Middelhavet og Karibien.

I tilbudene under følger det med helpensjon og drikkepakken "Easy" til en verdi av 3920,- pr. lugar, basert på syvnetters cruise for to personer i delt lugar. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for å høre om enda flere gode MSC-tilbud.

Tilbudet gjelder:
På seilinger som er  7 – 21 netter
MSC Cruises  
Fra sommeren 2020 til vinteren 2021
Bestill innen 28.02.20

null

MSC Grandiosa

Det første skipet i Meraviglia Plus-klassen ble lansert i 2019 og har vist seg som et meget populært fartøy. Bli med på en av hennes seilinger i år, til veldig gode priser!

Les mer om Grandiosa

MSC Lirica

Lirica er et av fire skip MSC har i Mistral-klassen. Med i underkant av 2000 passasjerer pleier det sjelden å danne seg lange køer, og det er lett å bli kjent med både besetning og medpassasjerer.

Les mer om skipet

MSC Seaside

Dette skipet – som har kapasitet på over 4000 gjester – er stort sett å treffe i Karibien. Her kan du nyte ekstra store utearealer, fylt til randen med spennende ting å gjøre, vannsklier og herlige basseng.

Mange flere flotte tilbud. Bare ta kontakt!

MSC Cruises har langt flere All inclusive-tilbud enn det vi får plass til på én side. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for å høre om flere gode tilbud eller legge inn din bestilling i dag.