Disney Cruise Line

Disney Cruise Line er et familievennlig rederi som passer like godt for store som for små. Rederiet har fire skip i flåten: Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic og Disney Wonder.


Da Disney-ledelsen besluttet å gå inn i cruiseindustrien, hentet de inspirasjon fra 1920-tallet. De to første skipene i flåten; Disney Magic (1998) og Disney Wonder (1999), minner derfor om de historiske og luksuriøse skipene fra linjetrafikkens gullalder. Søsterskipenes langstrakte og mørkeblå skrog, matchende røde skorsteiner og forseggjorte gule emblemer gjør disse skipene til et vakkert skue i hver en havn verden over.

Disney Cruise Line er handelsnavnet på Magical Cruise Company Limited som opererer som et datterselskap av The Walt Disney Company. Selskapet ble stiftet i 1996, er hjemmehørende i London og har operativt hovedkvarter i Celebration, Florida. Disney Cruise Lines president er Karl Holz.

Disney Cruise Line er et prisvinnende rederi. Les mer på rederiets nettsider her.


 Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo

 


Mer om rederiet

Disney Cruise Line er et familievennlig rederi som passer like godt for store som for små. 

Da Disney-ledelsen besluttet å gå inn i cruiseindustrien, hentet de inspirasjon fra 1920-tallet. De to første skipene i flåten; 
Disney Magic (1998) og Disney Wonder (1999), minner derfor om de historiske og luksuriøse skipene fra linjetrafikkens gullalder.  Søsterskipenes langstrakte og mørkeblå skrog, matchende røde skorsteiner og forseggjorte gule emblemer gjør disse skipene til et vakkert skue i hver en havn verden over.

Disney Cruise Line (DCL) er handelsnavnet på Magical Cruise Company Limited som opererer som et datterselskap av The Walt Disney Company. Selskapet ble stiftet i 1996, er hjemmehørende i London og har operativt hovedkvarter i Celebration, Florida. Disney Cruise Lines president er Karl Holz.

Disney Cruise Line tilbyr en av de mest særpregede cruiseopplevelsene som eksisterer. Med sine fire skip har rederiet innført en rekke nyskapninger til sjøs. Blant disse er lugarer med halvannet bad og roterende middagsalternativer hvor gjestene spiser ved tre ulike restauranter, riktignok med de samme bordkavalerene og servitørene. Disney Cruise Line var det første rederiet til å lansere "soda card"-konseptet - en idé som nå er plukket opp av konkurrentene. Disney har i ettertid tatt bruskonseptet enda et skritt lenger, og tilbyr nå gratis brus i tre av sine restauranter om bord - samt i selvforsyningsstasjonene på bassengdekk. Like karakteristisk for rederiet er hva skipene ikke har: Det finnes verken kasino eller bibliotek om bord.

Det Disney Cruise Line kanskje gjør aller best er å bevise at elegant og familievennlig
 ikke trenger å være gjensidig utelukkende. Dette vitner blant annet restaurantene som er forbeholdt voksne om - her er små figurer av musen som startet det hele; Mikke Mus, gjemt rundt omkring i restaurantens kinamønstre.

Selv om Disney Cruise Line har vært bestående av kun to skip i nesten et tiår, har rederiet nå bygget to nye skip. Disney Dream (lansert 26. januar 2011) og Disney Fantasy (lansert 31. mars 2012) er betydelig større enn Disney Magic og Disney Wonder: Det vil si to dekk høyere og med en dødvekt på 128.690 tonn. Til tross for at de to nyeste skipene tar 2.500 passasjerer, er det viktig å merke seg at Disneys lastefaktor er en av de høyeste i cruiseindustrien (husk: mange barn). Det vil typisk være 3.500 - 4.000 mennesker om bord.

Alle de fire skipene tilbyr det forseggjorte 
Walt Disney Theater og populære Buena Vista Cinema som viser Disney-filmer. Disney har også sin egen, private øy - Castaway Island.
 
 
Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo

 
Les mer
Søk og bestill  

E-katalog for 2016-2017

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive