Norske fjorder med Queen Mary 2 i august 2017

Reisemål
Norge
Avreisested
Hamburg
Pris per pers.
8.550,-
Varighet
9 dager
Avreise fra
21-08-2017
Avreise til
21-08-2017
Overnattingstype
Lugar (Spesifisert)
Transportmiddel
Skip

Norske fjorder med Queen Mary 2 i august 2017

QM2 Nord-Europa norske fjorder Cunard cruise
Cunard cruise Norge norske fjorder
cruise Sognefjorden Norge Nord-Europa Skandinavia
cruise Queen Mary 2 Cunard
Queen Mary 2 QM2 transatlantisk cruise Cunard
cruise QM2 New York NYC
Planetarium QM2 Queen Mary 2 Cunard


Cunard gjentar suksessen fra 2016 med denne seilingen i norske fjorder med Queen Mary 2. Opplev Bergen, Ålesund, Olden, Innvikfjorden, Nordfjord, Flåm, Aurlandsfjorden, Sognefjorder og Stavanger før cruiset avsluttes i Hamburg. Nå fra utrolige 8.550,- per person! Seilingsrute 21. - 29. august 2017 med Queen Mary 2  (8 netter):

Hamburg - sjødag - Bergen - Ålesund - Olden - Innvikfjorden - Nordfjord - Flåm - Aurlandsfjorden - Sognefjorden - Stavanger - sjødag - Hamburg.

Du kan også velge et 12 netters cruise tur/retur Southampton (avreise 19. august 2017). Kontakt oss for priser/bestilling. Påstigning i Bergen kan kanskje gjennomføres på forespørsel. Kontakt oss for mer informasjon/søknad om påstigning i Bergen.


Pris per person i delt dobbeltlugar (garantilugar):

 • Innvendig lugar (kat. IE4) fra 8.550,- (€899) p.p. - flere kategorier tilgjengelig
 • Utvendig lugar (kat. EF4) fra 15.190,- (€1.599) p.p.
 • Balkonglugar m/begrenset utsikt (kat. DF) fra 15.025,- p.p. (€1.599) p.p. FULLTEGNET
 • Balkonglugar m/skjermet balkong ("sheltered balcony", kat. BY3) fra 16.590,- (€1.749) p.p.
 • Balkonglugar med full utsikt: FULLTEGNET
 • Club balkonglugar: FULLTEGNET
 • Princess Grill Suite: Kun få suiter kr. 41.990,-
 • Queens Grill Suite: Kun få suiter kr. 51.900,-
NB! Prisene gjelder garantilugarer. Lugarnummer/-plassering kan ikke velges, men tildeles av rederiet nærmere avreise. Egne bestillingsvilkår gjelder for disse prisene - kontakt oss for mer informasjon. Tilbudet/prisene kan endres når som helst og uten varsel som følge av forandringer i valutakurs, kapasitet og/eller tilbud. Seilingen må bestilles over telefon (67 43 02 00) eller per epost (post@cruise.no). Tips, fly, hotell etc. tilkommer.

 

Om Queen Mary 2

 • Tonnasje: 151.400
 • Lengde: 345 meter
 • Passasjerkapasitet: 2.620
 • Mannskap: 1.253
 • Byggår/Renovert: 2004/2016
 • Registreringsland: Bermuda
Queen Mary 2, også kjent som QM2, er Cunards flaggskip og en av de flotteste og mest påkostede havkrysserne som er bygget. Hun er moderne, men samtidig oser hun av tidløs eleganse og gammeldags britisk luksus som tar passasjerene tilbake i tid til linjeskipenes gullalder. 34 meter lenger enn sin forgjenger Queen Mary som gikk i trafikk fra 1936 til 1967, er Queen Mary 2 verdens største "oceanliner" -  bygget spesielt for å krysse Nordatlanteren på sine ruteseilinger mellom Southampton og New York. Hun tåler røff sjø og gjør større fart enn vanlige cruiseskip.

På 14 romslige dekk finnes en stor spaavdeling, svømmebasseng med avtagbart tak, ballsaler, ekstravagante restauranter, teatre og salonger. Nyt et glass sprudlevann i Veuve Clicquot Champagne Bar, en sigar i Churchill’s Cigar Lounge, fish & chips i The Golden Lion Pub, eller se mot stjernene i skipet planetarium  – det eneste planetarium til sjøs! Skipet har mange store suiter og 75% av lugarene har balkong. Bo som en dronning i en av skipets Queens Grill Suiter og spis godt i Queens Grill - restauranten som går for å være en av de beste restaurantene til sjøs!

Vi har vært på transatlantisk cruise med Queen Mary 2. Les reisebrevet her.

Vi har vært på cruise i Middelhavet med Queen Elizabeth - les reisebrevet her.


Gjennomgående renovert i 2016

Queen Mary 2 ble i mai og juni 2016 gjennomgående renovert og oppdatert. Blant annet har skipet nå egne lugarer for single reisende - hele 15 singellugarer finnes om bord! I tillegg er det laget 30 ekstra lugarer av typen Britannia Club Balcony. 

Alle de 172 "Grills"-suitene er også modernisert, samt omstruktert for bedre plassutnyttelse. Fargetonene her er dempet og beroligende, og suitene har nye, skreddersydde luksustepper med design som er inspirert av tepper fra den originale Queen Mary.

Spesialrestauranten Todd English er byttet ut med The Verandah - en fransk spesialrestaurant som allerede er svært populær om bord på Queen Elizabeth og Queen Victoria (se film under). De to Grill-restaurantene har fått flere bord for 2 personer, og det har generelt blitt større plass mellom bordene i restaurantlokalene. De to Grills-restaurantene (Queens Grill og Princess Grill) er samtidig blitt tydeligere adskilt gjennom design, fargevalg og møbler. Også buffetrestauranten Kings Court er modernisert. For firbeinte reisende er det en gledelig nyhet at det er opprettet 10 nye kennelplasser om bord.
 

 

Nyttige lenker:

Se katalogen for 2017-18: For tilbud og mer informasjon:
Ring 67 43 02 00 (9-16 alle hverdager)
eller


Prisene er fra-priser og gjelder per person i delt dobbeltlugar per 04.06.17. Tilbudet kan endres når som helst og uten varsel som følge av endringer i valutakurs, priser og/eller kapasitet. Forbehold om feil samt endringer fram til bestilling.


BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive