Nyhet! Cruise til Cuba 2019 med SeaDream Yacht Club

Reisemål
Cuba
Avreisested
Cuba
Pris per pers.
46.250,-
Varighet
8 dager
Avreise fra
26-01-2019
Avreise til
01-04-2019
Overnattingstype
Lugar (Spesifisert)
Transportmiddel
Skip

Nyhet! Cruise til Cuba 2019 med SeaDream Yacht Club


Nyhet! Cruise til Cuba i 2019 med SeaDream Yacht Club

SeaDream starter med seilinger til Cuba i 2019.
Lugarene går svært fort - vær rask for å sikre deg en plass! 


Fra-pris (NOK 46.250 / EUR 4.907) gjelder per person i delt dobbeltlugar på cruise med avreise f.eks. 4. februar, 4. mars og 25. mars 2019. Prisene er basert på valutakurs og kapasitet per 6. oktober 2017 og kan endres når som helst og uten varsel. Ring oss på 67 43 02 00 for mer informasjon/bestilling. Forbehold om feil og endringer fram til bestilling. 

Om SeaDream Yacht Club

Det norske og privateide luksusrederiet SeaDream Yacht Club består av to små yachter som hver tar 112 gjester. Produktet er tilpasset aktive og reisevante livsnytere som ønsker høy fleksibilitet og en avslappende, men likevel aktiv ferie med uformell luksus. Det er stort sett voksne par i i aldersgruppen 45 år og oppover som reiser med SeaDream.  

SeaDream besøker både kjente og ukjente havner hvor de store cruiseskipene ikke kommer til, og skipene blir ofte liggende over natten slik at gjestene også kan nyte nattelivet i noen av verdens mest berømte havner. Begge yachtene befinner seg i Middelhavet i sommersesongen (fra mai til oktober) og her har gjestene hele 54 havner å velge mellom. Med SeaDream kan du oppleve Malaga i vest til Istanbul i øst. På utvalgte seilinger i Middelhavet har rederiet også egne vinseilinger med anerkjente vinmakere om bord. Her inviteres du til vinsmaking, "winemakers dinner" og andre vinrelaterte aktiviteter.

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alt som gjøres, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler at de er på sin egen private yacht. SeaDream Yacht Clubs slagord - "It’s yachting, not cruising" - står for frihet, intimitet, spontanitet og høy kvalitet.

SeaDream har vunnet flere prestisjetunge priser, deriblant som "The Best Small Luxury Cruise Ship of 2015" av Forbes Lifestyle Magazine.

Du kan lese mer om SeaDream Yacht Club her.
 

Nyttige lenker

Se video fra SeaDream


Les mer om SeaDream her

Les om SeaDream I og II her

Les om cruise i Karibia her
 


 
For tilbud og mer informasjon:   

 

 Ring 67 43 02 00 (9-16 alle hverdager)
eller 
SEND FORESPØRSEL HER
 


Prisene gjelder per person i delt dobbeltlugar er basert på kapasitet og valutakurs per 06.10.17 og kan endres når som helst og uten varsel. Forbehold om ledig kapasitet, prisendringer og feil.


BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive